lauantai 27. elokuuta 2011

Päivä 10 | Gallup – Page


Retkikuntamme Monument Valleyn virallisen Kodak-spot kiven päällä.

Tänään itseasiassa on matkamme pisin ajopäivä... 640km ja rapiat. Mutta perillä Pagessa kuitenkin ns. ihmisten aikaan. Aamusta keulat kohte Canyon de Chellyä, joka ei varsinaisesti reitillä, mutta saamme sen sille pienellä reitin muutoksella. Samalla saamme myös vähän jylhempää maisemaa Matin kuvauksiin. Kameroiden vaihdot ja säädöt syövät oman aikansa päivästä ja päivistä mutta loppupelissä olemme kuitenkin edenneet rivakasti päivästä toiseen. Tämä Matin porukka kun nopein, mitä minulla ollut millään matkalla... ja Matti mukaan lukien kaikki haluavat edetä nopeasti silloin kun liikutaan.

Kari Monument Valleyn maastokoeosuudella... vain nappularenkaat puuttuvat! Alla Ukki ja Kari Monument Valleyn loopilla. Ukin nahka alkaa olla aika saman värinen kuin kalliot.


Canyon de Chellyltä omalle Pohjois-Amerikan suosikkikohteelleni Utahin Monument Valleyhyn. Monumentin pohjalle löytyy lähtijöitä kolmen pyörän verran... ja Dodgemme luonnollisesti. Kari kokeilee vähän offroadiakin (housut jalassa) tien ulkopuolisella pehmeällä hiekalla... ja vaikka Kari kova kuski onkin, toteaa että siihen tarkoitukseen on parempiakin pyöriä.

 Arto ja Tuula pyörimässä rinkiä Canyon de Chellyn parkkipaikalla. Alla Mari saman kanjonin maisemissa... ja siellä pohjallakin menisi tie. Matilla kuitenkin selkeä mielipide, että se jätetään ensi kertaan... ;)

Pagessa ei enää iltaretkelle lähtijöitä löydy... minulla ja Marilla aurinkorasvan ja pattereiden ostoretki lähiostariin vähän venyy kun lähdemme Arton ja Tuulan GoldWingillä. Myönnettävä se on, että GoldWing edustaa eri vuosisataa (jos ei vuosituhatta ;) kuin HD't.

Lake Powell iltahämärässä... järvi on iso tekojärvi (n.160x20km) keidas autiomaassa... ja järvi jolla säädellään Colorado -joen pintaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti