keskiviikko 17. elokuuta 2011

Päivä2 | Chicago / Milwauke


Kuka kuvan henkilöistä on siviilissä foordimies... aivan oiken, se on Matti. Kuvan keula kuuluu Hayatin lentokenttäshutelle.

Aamulenkki, aamukahvi ja ACE-vuokraamoon. Mari, Matti ja Ismo lähtevät mukaan vanin hakuun. Retki venyy puoli tuntia yli arvio, muta puoli kymmeneltä olemme hotellin pihassa V10 moottorilla varustetulla Fordin 12 hengen vanilla. Vartti lisää ja olemme matkalla Milwaukeen... no, tai matkalla ainakin. Ensimmäinen puoli tuntia menee väärään suuntaan, mutta loppumatka oikeaan ja Milwukeessa HD-museon pihassa olemme puolen päivän aikaan.

 Yllä Mari ajaa ensimmäistä kertaa elämässään harrikkaa. Kone hurisee ja takapyörä pyörii, mutta Softtail tukevasti telineessä kiinni... :) ... alla Jussi tuulettaa voitettuaan juuri HD-museon  tuuletusmestaruuden.

Puoli iltapäivää hulppeassa museossa. Sarjassa moottoripyörämuseot Milwaukeen HD-museo on paras mitä itse tiedän. William Harleyn ja Artur Davidsonin ensimmäinen pyörä vuodelta 1903 on edelleen vaikutava. 1940 -luvun malleista tähän päivään ei enää suurta eroa... ei ainakaan silmämääräisesti tarkasteltuna... ;)


Hihnavetoko uutta? Kuvassa ensimmäinen HD vuodelta 1903.

Milwaukeesta pyörvuokraamoon tekemään paperityöt huomiseksi ja korkeaan torniin. Willis Toweriin joka pohjois-amerikan korkein rakennus. Tunnetuksi rakennus tuli Sears Towerina, mutta on sittemmin vaihtanut omistajaa ja sen myötä nimeä. Pilvenpiirtäjän 103 kerrosta ovat vaikuttavia maisemiltaan. Dubaissa laittoivat 100 kerrosta paremmaksi ja viime viikolla tavasin hesarista että saudiarabialaiset aikovat pistää 50 kerrosta paremmaksi dubailaisista... hulluja nuo maapallolaiset sanoisi Asterix :]

 Yllä Arto kuvaassa kuvatavaksi haluneita aasialais turisteja Willis Towerin 103 kerroksessa olevan lasikuistien päällä. Alla Ismo ja Jussi samoissa korkeuksissa auringon laskun Chicagossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti