maanantai 15. elokuuta 2011

Päivä1 | > Chicago


 Yllä ja alla Lake Michigan. Yllä Lake Michiganin itäranta ja alla järven länsiranta. Alakuvan korkeat rakennukset Chicagon keskustaa.


Ameriikassa ollaan elämän tarkoitusta toteuttamassa. Sitä tällä matkalla toteuttamassa Mari Tikkunen, Tuula Martikainen, Riitta-Liisa Kostamo, Leila Huttunen, Matti Lieskala, Arto Romppanen, Kari Kostamo, Jussi Huttunen, Ismo Piipponen, Hannu Karvanen ja matkanjohtajana Peter Ruotsalo.
Koko ryhmä tänään samassa lentokoneessa ameriikkaan. Amarican Airlanesin suoralla lennolla Helsingistä Chicagoon. AA saa ankeuttaan vähän anteeksi sillä että lentää suoraan... ;] … mutta yes, olen edelleen sitä mieltä että tuo planeettamme ankein lentoyhtiö. Siirtymäväline ei kuitenkaan matkainnostusta laske. Kolmen miljoonan asukkaan Chicagossa iltapäivän puolessa ja kentältä pois kuuden pintaan. Kyllä kyllä, erinomaisen hyvät passintarkastusjonot ja saimme hyvää jonotuskokemusta.
Tänään emme lähde valloittamaan vuoria. Aikaero pitää siitä hyvän huolen. Pari Budwaiseria t-luut ja uimaahan. Huomenna varsinaisiin matkahommiin.

 Yllä Mari ja Matti O'Haren kentällä kaikki tavarat tallessa. Alla paikallinen taksikuski odottamassa keikkaa... vai onko se Kari odottamassa hotelli shutlea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti