maanantai 22. elokuuta 2011

Päivä6 | Sapulpa – Amarillo


 Yllä ryhmämme EarlyBird R66-ravintolan telineillä. Alla Ukki ja Ukin uusi tyttöystävä Jennifer... :]

Kaikki tiet vievät Amarilloon. Niin meidänkin tänään. Liikkeellä seitsemältä jotta vähän viileydestä saisimme nauttia... ;] … tasan tunnin kuluttua kohdalla Daveport, joka ei ole mistään elokuvasta tuttu, mutta siellä erinomainen EarlyBird -aamiaisravintola.
Huoltoautossa, jonne on hetkittäin ollut ruuhkaa on koko matkan kärsitty lämpimistä juomista. Ongelma poistuu Oklahoma Cityn suurimman Coca-Cola pullon kohdalla. Siinä myös Pop's niminen matkamuistomyymälä, josta saa erinomaisia kylmälaukkuja. Oklahoma Cityn keskustaan en ole koskaan ajanut ryhmän kanssa, enkä aja nytkään. Ison kaupungin keskusta on ison kaupungin keskusta. Perus-amerikka asuu pienissä maaseutukaupungeissa. Ja varsinkin Oklahomassa ja Texasissa niissä kaupungeissa ollaan yleisesti edelleen sitä mieltä, että ilmastonmuutos on petosta.

 Museocorveten kuljettajat Leila ja Matti Clintonin Route66 museossa.

Päivän kulttuurikohteitamme Weatherfordin avaruusmuseo sekä Clintonin Route66 -museo... ja luonnollisesti Bix Texan Steak House. Arto harkitsee kahdesti ja kolmestikin kahden kilon pihvin syöntiä... mutta jää kuitenkin vielä tällä kerralla harkinnaksi. Hyvä jättää jotakin seuraavaan kertaan.

 Yllä Matti relaamassa päivän ajon jälkeen. Takana matkamme pisin päivä ja 580kilometriä. Alla Mari ampumassa BigTexan Ranchilla. Tulos 300 pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti